Vad är World Art Print

World Art Print

World Art Print är det projekt vi koncentrerar all vår energi på under år 2016.

World Art Print är en webbutik som drivs av Great Sweden Media AB och inte ett eget bolag.

Great Sweden’s  kontor finns i Hudiksvall, Hälsingland, Sverige.

Vi har under lång tid samlat ihop ett litet gäng kända och okända konstnärer för att få till vår webbutik som kommer att sälja konst över hela världen.

För att marknadsföra vår webbutik World Art Print.com så har vi startat upp följande hemsidor med länkar till varandra och lättare att få ut nedladdningsbara avtal etc.

Det kan verka förvillande men är det bästa sättet att nå ut maximalt till så många kunder och konstnärer, fotografer etc. som möjligt.

Så här ägs och drivs World Art Print.com

Great-Sweden

Great Sweden.se är sidan vi berättar om de bolag som ingår i Great Sweden samt de aktuellaste projekten som pågår just nu. En samlingssida kan vi kalla det.

Sidan Great Sweden är endast en hemsida.
Hemsidan greatsweden.se ägs av bolaget Great Sweden Health AB:

greatsweden-health

Great Sweden Health AB bildades 2013-06-06 av 75 aktieägare mestadels av personer boende i Sverige.
Det är många friskvårdsarbetare, personer som är intresserade av hälsa, kropp och själ och de som bara ville hjälpa Anton att starta upp mitt livs drömmar om att de flesta sjukdomar går att bota och lindra under rätt förutsättningar.

För att nå våra Hälsoplaner om ett eget friskvårds kommer Great Sweden starta upp det antal bolag som behövs. Dessa bolag har en sak gemensamt, de har alla startats för att hjälpa andra.

greatsweden-media

Great Sweden Media AB är vårt första ”dotterbolag” och startades 2015-06-30 av 106 aktieägare från mestadels Hälsingland och Great Sweden Health AB äger ca 45 % av Great Sweden Media AB.
Det är Great Sweden Media AB som driver och äger webbutiken World Art Print.com.
Läs mer om våra tjänster som Great Sweden Media AB utför här.
Great Sweden Media AB – hjälper konstnärer, fotografer, illustratörer att nå ut med sin konst men hjälper dem även med bokföring, bokslut etc.

För att få all info som en konstnärs sida innebär med avtal, förtroende etc har vi skapat en hemsida enbart för att enkelt kunna lägga ut alla avtal, regler och dylikt – eller förklara vem som äger vad och att vi inte är ett fejkat bolag som det verkar finnas så gott om. Sidan som ska göra detta heter:

worldartprint.seWorld Art Print.se finns både som en svensk version och på engelska.
Alla konstnärer kan inte engelska och vi vill ha med konstnärer från hela världen.

Great Sweden Media AB’s webbutik heter

worldartprint.com

World Art Print.com finns både som en svensk version och på engelska. Vårt butikssystem från Textalktillåter oss att lägga till ännu fler så fort vi hittat personer som kan hjälpa oss med Tyska, Franska, Portugisiska så kan vi lätt utveckla webbutiken vidare.

För att hjälpa lokala konstnärer ytterligare håller vi på att starta upp en till enklare webbutik:

konstborsen

På Konstbörsen kan företag och privatpersoner i främst Sundsvall – Ljusdal – Hudiksvall – Gävle – området hyra konst genom oss. Listan med konst innehåller både original och kopior på original och priset varierar. Mer detaljer kommer så fort webbutiken öppnar.
Vi hoppas hinna med att starta upp Konstbörsens webbutik under hösten 2016.

Konstborsen.eu är en webbutik som drivs i samarbete av Great Sweden Media AB, Great Sweden Health AB och RamaxDesign AB.

Är du intresserad av att vara med i något projekt eller alla så kontakta oss…

Great Sweden - World Art Print?

Great Sweden växer.

Great Sweden Health AB som bildats av drygt 70 aktieägare över hela Sverige och Österrike har bildat Great Sweden Media AB tillsammans med totalt 102 aktieägare.

Great Sweden Media startar nu upp vår första webbutik för att ta ytterligare ett steg i våra planer för en bättre framtid.

första hand är det konstnärer, fotografer, illustratörer etc. som har nytta av vår webbutik – World Art Print.com – för vi säljer professionella kopior av kända och okändas verk.

Inom kort kommer vi lansera en motivtävling.
Beräknad start senast i början av augusti 2016